dilluns, de novembre 14, 2005

Examens

Aquesta setmana esta cargada d'examens, els professors es donen pressa a l'ultima setmana per poder posar les notes del primer trimestre. De moment tinc 4 examens i un ja l'he fet que a estat avui mateix a les 2 ultimes hores, que voleu que us digui... m'ha anat com e pogut ja que l'he trobat una mica dificil perque me fet una mica de lio amb algunes coses pero bueno si hi havia 4 preguntes les he contestat totes almenos a ver si puc rascar el 5 xDD (ja m'agradaria) els altres examens venen demà dimarts i dimecres. Demà ni tinc 2 un de FOL i un altre de PI amb FOL podrem plorar jaja ja que avui ens a posat un exercici que en principi era l'examen de dema i a tothom li a anat molt be si si jajaja ja us o podeu imaginar que be que va aixo. Esperem tindre molta sort aquets dies i venga ja us anire explicant.

2 comentaris:

Fubu ha dit...

jajaja es que de FOL en aquet examen sera practic i buaa es una merda jaja ja se sap aquesta asignatura... molts de nosaltres encara ens preguntem que te a veure amb el credit pero bueno xD

eskary ha dit...

Puta merda d'assignatura! A qui collons li interesen les bases de dades!? A cas serem programadors!? Aquest any es una puta merda el que estem aprenen!!! No serveix de res!!! A MI POSAM UN COLLONS DE SERVIDOR I DEIXAT D'OSTIES QUE NO SERVEIXEN PER A RES. Surtirem d'aquest cicle sense sapiguer montar un servidor DHCP!!! ES TRISTISIM!!!! ( i si ho sabem fer es perque ho hem apres solets! )