diumenge, de maig 28, 2006

Cinema

Ahir a la nit vam decidir d'anar a mirar la pel•lícula de "El código Da vinci", la sessió començava a les 22:15 i va tardar encara 10 minuts a començar perquè anava entrant tot el rato gent, casi van fer un ple al cinema guiu (feia temps que no o veia). La pel•lícula “El código Da vinci” os puc dir que esta molt be i en cap moment es va fer pesada almenys per mi, son 2 hores i mitja molt ben aprofitades. L’altra pel•lícula que he vist aquesta tarda de diumenge aquí a casa a estat “Bodas por encargo”, una comèdia a lo Amèrica com molts ja sabreu, esta be per passar l’estona.

El código Da vinci



Sinopsis:

El catedràtic i simbologista de renom Robert Langdon es veu obligat a acudir una nit al Museu del Louvre, quan l'assassinat d'un conservador deixa darrere de si un misteriós rastre de símbols i pistes. Amb la seva pròpia vida en joc, Langdon, ajudat per la criptógrafa de la policia Sophie Neveu, descobreix una sèrie de sorprenents secrets ocults a l'obra de Leonardo Da Vinci, secrets que apunten tots a una societat secreta encarregada de custodiar un antic secret que ha romàs ocult durant dos mil anys. Junts s'embarquen en una emocionant recerca que els porta a París, Londres i Escòcia, mentre reuneixen pistes en un intent desesperat de desxifrar el codi i revelar secrets que farien trontollar els fonaments de la humanitat.

Bodas por encargo



Sinopsis:

Pippa és una escriptora moderna, jove i independent que no vol sentir a parlar d'amor, de bodes ni de compromisos. De cop i volta, el seu pare, amo d'una important editorial, pateix un atac de cor cosa que farà que Pippa accepti fer-se càrrec d'una de les seves publicacions. El que no sap és que es tracta d'una revista de casaments.