divendres, de maig 26, 2006

Dijous nit

No surtis mai un dijous acabar de fer un treball a la Seu de veritat... esta més que demostra. Posaré l'exemple que m'ha passat a mi. He sortit per acabar de fer el treball que tinc que entregar dintre d'unes hores a l'Institut i aquest treball l'he anat a fer a casa de l'Eskary on ell es el meu company de grup i junts tenim que fer aquest treball. Doncs a anat be de moment que estabem al seu pis nou, perquè hem sopat bebent un quinto, desprès jo havia portat 2 Moritz i plas ja i som vulguis o no vulguis si només menges un "entrepà" doncs crec que l'alcohol es fa notar, doncs a estat així la cosa. Just quant hem acabat el treball que més endavant podreu veure (ara no xD), doncs a vingut en Jordi i l'eskary l'hi a ensenyat el pis i despres ja hem marxat a fer un beure al Plana. Hem surtit de casa tant panxos i la sorpresa a estat que hi havia el Geri i el Marti allà a la Plaça, malament si els veus "Perill o Danger" com li vulguis dir, he estat parlant allà amb ells i ja he fet un beure que era el que anàvem a fer amb el Jordi i l'Eskary, estat a fora del Plana i hem fet una altra ronda amb els "Perillosos" i així fins a 3 o 4 rondes... no em digueu perque aquesta gent porta la marxa ràpida jejeje. Al plana hem estat una bona estona fins que ens hem cansat i hem marxat cap a casa, però lo bo es que m'han portat a casa i encara el Marti ha aparcat el Cotxe i hem entrat a dintre de l'Estolador on hem fet una altra birra i ja us dic que un entrepà no fa gaire cosa amb tanta birra per el mitg, així que de veritat els dijous son perillosos per fer treballs i per sortir a fer un beure :)

PD: Saludo a tota la gent que he vist aquesta nit i felicito a tota aquella gent que hagi aprovat el Batxillerat.

3 comentaris:

L&M ha dit...

Uala Antoni!!! Nos tb vam sortir... pero res, que no ens vam veure... un altre dijous et buscarem!! jejejejeje.
apale, cuidat!!

Fubu ha dit...

Ostia, per la Seu vau surtir¿? Mira que vaig estar per alli al plana una bona estona eh, que per cert te la terrassa més gran de la seu no? xDDDD tota la plaça jajaja i despres a l'estolador... i vos on aneu? Salut.

L&M ha dit...

si tio si, estavem aki! vam anar al cine, i despres a celebrar el cumple de la maria. nomes vam anar al Drac, i fet i fotut, a les 4 arribavem a casa! pero bueno, ja es el que toka! jejeje