dilluns, de maig 01, 2006

Lleida Lan Party 2006

Dissabte al dematí tenim previst d'anar a Lleida a ajudar a organitzar la Lleida Lan party, de pas també anàvem a mirar tot una mica com estava organitzat. El viatge va començar a les 7 del matí cap a la comarca del Segriàaixecar-se a les 6:30 fa una mica de mal però  de mica en mica et va passant la son quan saps que vas a fer una cosa de profit. Ens vam plantar a la porta del recinte de la party les 9 i una mica crec que eren, ens va atendre l'Andreu una gran persona, ja ens havia explicat el Rafa que ell era el que portava a la gent i m'anava les feines que havien de fer, nosaltres ja d'entrada li vam dir que veníem ajudar i ens va fer esperar a una banda, de mentre nosaltres vam començar a mirar tot una mica com estava organitzat, vaig poder veure que per ell i tenia com 20 persones que estaven a l'organització, a nosaltres tampoc ens va matxacar molt encara no se perquè si anàvem a ajudar però això ens va servir per anar-ho observant tot.

Aquí podeu veure la  de taules que hi havien posades encara sense gent
Les Zones que hi havia en aquesta festa informàtica a més de la central per als pc's eren, la de PlayStation 2, la d'anime i zona on feien els tornejos dels jocs (també hi havia botigues i zona càtering però no tinc fotos)
També com a moltes Partys hi ha gent que porta la seva torre del pc diferent dels altres, aquí uns quants exemples:
Ja havien passat unes quantes hores des de que a les 10 del matí havien obert les portes perquè la gent ja pogués entrar, aquí podeu veure com va anar avançant l'ambient.
Per acabar una foto on surto amb el guti, també hi havia la seva novia però ens va tirar la foto ella.En resum puc dir que aquesta Party ha estat molt ben organitzada, tampoc vam poder veure com s'acabava d'emplenar de gent, ja que nosaltres vam marxar. Moltes gràcies a l'organització per tractar-nos tant .

1 comentari:

Fubu ha dit...

Aixo esperem :P Si tot va be alguna cosa semblant podras veure Yaki.

Salut