diumenge, de maig 28, 2006

Èric Bertran - L'Exèrcit del Fènix

Divendres tarda les Jerc de la Seu havien organitzat una xerrada amb Èric Bertran el noi que ha escrit el llit de "L'Exèrcit del Fènix". Segur que a molta gent us sonarà de que aquest noi va enviar uns correus a diferents centres comercials com Mercadona o Dia, i els supermercats Dia el van denunciar perquè segons ells havien rebut un correu d'un grup terrorista. EL fet es que el noi enviava els correus per demanar que aquestes empreses etiquetessin els seus productes en Català i la resposta per part de Dia va ser posar una denuncia... vaia tela de gent. El més fort esta per arribar i es que la denuncia posada era per terrorisme, i es que se li van plantar una matinada a seva casa la guardia civil el cos especial contra el terrorisme i van escorcollar la seva casa en busca d'armes i demés... i en aquella casa doncs només hi havia una família normal i el nen que tenia 14 anys (ara en te 16) i a partir d’aquí es quant li comence tot el merder al pobre, els companys, professors... ningú li donava suport i va tindré que canviar de col•legi i tot, ja veieu que per nomes enviar un correu electrònic demanant si us plau que si podien etiquetar en català. Recomano llegir el llibre, dintre de poc sortirà un documental en vídeo.

El llibre



Victor Alexandre (que va escriure el Proleg del llibre), l'Èric Bertran el noi del mitg i L'Arnau, president de les Jerc de la Seu



Foto de germanor xD

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola,soc de l'Exèrcit del Fènix,estic molt content de la noticia publicada i la seva bona redactació,si et vols fer de la nostra organització,nomes has de visitar aquesta web: www.elfenix.org,ja som mes de 900!
Si vols contactar amb mi: eduard1714@hotmail.com
Salut!