dimarts, de maig 16, 2006

Entrevista al Ferran

L'anterior entrevista era la Mireia (Ieia), si la recordeu deia a un comentari que a ella la coneixen com la germana del Ferran, doncs aquí el tenim el crack del Ferran, tampoc i podia faltar al meu blog aquesta gran persona. Que podria dir del Ferran, es un noi que si pot no es per cap festa, aquí no li agrada la festa? doncs a ell el doble. Puc dir que es un gran seguidor del Barça com podreu veure a les preguntes que li he fet. També puc dir que hem anat junts al mateix col•legi, hem compartit activitats esportives sigui del col•legi o del Sedis durant molts anys, hem passat moltes tardes junts fent cabanyes per l'urbanització o fent gamberrades (qui no n'ha fet a la seva infància? xD). Us deixo que llegiu les preguntes que li he fet. Merci Ferran per respondrem l'entrevista. Salut crack.

Tu com molts ets 100% aficionat el Barça, aquest equip pot fer historia o que? Ara sens va Larsson, un gran jugador però si es veritat que be l’Henry podrem seguir tenint una gran davantera no?

Aquest equip ja l’esta fent l’historia, dues lligues seguides, un futbol espectacular. En larsson a sigut un dels davanters amb millor rendiment que he vist a can barça per en “titi” Henry...

Quin es el teu color preferit?

Blau el cel i el marí tots dos son ben parits.

Una cançó?

Ufff 1000 com sensacions, experiències i moments però la que no hem cansaré d’escoltar es el CANT DEL BARÇA jejeje tu també e ton. xDD

Tu que estudies a fora de casa també trobes a faltar a la gent de la seu i la ciutat?

Es clar que si tió, però per això es puge, encara que a BCN s’està molt be jeje.

Un record de la teva infància?

Algun al Albert Vives fent esport de 17h a 18h o fent multimèdia de 12.30 a 13.30 amb tu el Rafa , l’Aleix... Quins bons records!!

Un lloc?

Per descomptat EL CAMP NOU la meva església, la meva catedral. També alguna rave, que sempre solen estar en llocs bastant peculiars amb gent peculiar i musica a tota bufa.

Si vols saludar algú ja saps pots fer-ho:
A tu !!! HOLA TONI !!! xDD




El Ferran es el noi de la dreta per la gent que no o sapigui encara.

2 comentaris:

Fubu ha dit...

Esta fet un crack Alicia el Ferran :)

Mireia ha dit...

Juas! Estudiar fora de casa diu...!!! Ja ho has dit bé, aquest raves i Barça! Bueno brother, q ja et queda poc a la city!!!