dissabte, de maig 27, 2006

Wai-kiki 26 de Maig del 2006 - Alberto Tapia

Nit de divendres a Wai-Kiki de nou, l’expedició del Peugeot Dsigual va anar-hi de nou, a la discoteca dels divendres que ens fer feliços a molts que no sabem que fer aquestes nits a casa. El viatge va sortir a les 22:30 aprox de la Seu cap a Agramunt, un viatge tranquil d'anada sense tindré cap problema per la carretera. Un cop vam arribar a Agramunt a les 24h menys algú ens vam aparcar al pàrking i toma sorpresa... a la vora i teníem a l'Abel de Puigcerdà, va ser tota una sorpresa trobar-lo allí a Agramunt, estava amb el Josep i el Matias (Urugüai!!!). Allà al pàrking va fer una mica de “botellon” ja que els integrants de Puigcerdà portaven una nevereta amb beure i vam estar per allí amb la musica al cotxe i amb el bon temps que feia nosaltres a fora prenent uns combinats marca de la casa. Va anar passant el temps i la sorpresa va ser que ens vam trobar a l'Alet d'Organya i al Valero de Coll de Nargo que també havien baixat a la Wai-kiki, ells 2 es van apuntar a la festa que teníem muntada allà. Moments abans per això l'Abel havia tret de nou el megàfon i li vaig poder fer una bona demostració de com es porta un megàfon per animar a la gent (deu ni dor quina liada), cantant cantics del Barça, cridant a la gent perquè vingués a la nostra festa privada... la sorpresa es va donar quant de cop va aparèixer un cotxe dels Mossos (ostia si vam plegar rapit la paradeta jejeje) així que ens vam dirigir cap a dintre de la Wai-kiki ja que ja potser ja era hora d'entrar. Primer de tot seguint la tradició quens atorga vam anar al servei i de nou ens vam adjuntar a la festa a la sala d'abaix on vam poder veure com es va arribar a emplenar de tot amb un moment. A la 1:30 vam anar a parar a la Sala d'adalt on hi havia el Dj.Alberto Tapia i en Ferreras on cadascun portava 2 plats i anaven punxant la musica que ens va fer moure durant tota la nit.

La nit va començar aqui, amb aquesta nevereta



Els integrants de Puigcerdà



Abel, Josep, Matias, Xes i Jo



No podia ser menys que fer-me una fotografia amb un crack com l'Abel, hem pasat 2 anys junts a classe, sempre o recordare :)



La Festa que ens vam montar per allà a fora al parking abans d'entrar a la Wai-kiki va estar molt be, aqui podeu veure una imatge.



Foto en familia dels de la festa



Un cop ja a dintre, la festa va començar i ja es pot veure a l'Abel i el Matias sobre la tarima ballant



Una foto amb el Xes no pot faltar, esta clar.



La sorpresa de la nit va ser, trobar-me a un antic amic de classe que tambe estaba allà, es l'Otal (la cabra) i no podia faltar tampoc la foto de record.



Un altre personatge, l'Arnau Oliva, feia molt de temps que tampoc el veia i tambe vaig tindre l'oportunitat de tirarme una foto amb ell.



L'Ares que perdia els diners, el tabac i tot xDD.



A mi me daban 2 xD (No li agafesis pas el combinat eh!)



Els 4 (Arni, Berni, Carlos i Miki)



Les amigues d'en Carlos



Toma foto amb l'Alberto Tapia!!!



La Patri i la Naiara (Gogos)



Unes quantes fotografies de l'Alberto Tapia i en Ferrera















Les noies de Fuliola (Alba i Rosa) Felicitats Rosa!!!





Amb 2 noies de Ponts (Ester!!!!!!!!!!!!)



Per que pugueu veure l'ambient que hi havia.





Amb el Miki no i podia faltar una fotografia.





De nou una foto amb el crack d'Organyar (3 de 3 bestia!!).



El que tampoc em podia faltar era la tercera firma de l'Alberto Tapia, 2004, 2005 i ara la del 2006.



Videos al Parking de la Wai-kiki