dissabte, de maig 20, 2006

Divendres de Wai-Kiki

La nit es jove i més la del divendres, un altre divendres que he anat a la Wai-Kiki. L'expedició a estat tripulada per el Xes i jo d'acompanyant. Vam sortir a les 22:30 d’aquí de la Seu en direcció a Agramunt, un viatge molt més tranquil que l'anterior ja que a la carretera casi no hi havia cotxes i burros conduint malament. Quant vam arribar Agramunt ja vam aparcar directament el cotxe al pàrking, us podeu imaginar si arribarem aviat que només hi havia 2 files de cotxes (20 cotxes) i la Wok encara no estava oberta, així que vam decidir d'anar al Bar del davant a fer un beure per distreguen-se un ratet i així fer passar el rato. El cambrer deia que "os pongo" un red-bull amb Vodka i una Mitjana si us plau, això es lo que vam demanar (al mateix bar arribae gent de la Seu a prendre també alguna que altra cosa). Un cop acabar el combinat i la mitjana vam anar al cotxe a buscar la cartera del Xes i a treure l'entrada i cap a dintre de la Wok. A dintre vam anar a treure el cap adalt i vam tornar a baixar cap a la patxanguera (abans esta clar saludant al Dj. Ferreras i al tècnic de llums, que ben parits que son aquest parell xD) i ja vam anar com dia a la patxanguera on vam estar un bon ratet per allí escoltant Dance Italia que era lo que hi havia en aquell moment. Desprès d'estar com 30 minuts a la sala d'abaix vam anar a la barra a buscar la consumició de l'entrada i ja ens vam dirigir cap a la barra d'adalt a mirar qui hi havia de la Seu per allà adalt (Emilio, Ruben, Jaume, Ferran, Juanma, coll junior, Ivan, Patri, Ari entre d'altres) quina gran nit hem passat a la pista d'adalt eh gent... quins farts de riure. Puc dir que la nit ha passat molt ràpid de lo be que m'ho he passat i hem desfilat a les 4:30 cap a la Seu, així el Xes podia conduir més tranquil per la carretera sinó desprès ja surt el comboi de gent de la Wai-Kiki fent bestieses per la carretera i com que no mola saps... Un altre divendres matat havent anat a la Wai-kiki, crec que aquest cap de setmana promet.
Gràcies Xes tiu :)

PD: Sole quina llastima que no poguesis vindre aixxx (Ja vaig fer lo que te vaig dir xD)

Goitalo ello que eixerit que va cap a la discoteca :P



Xes, Emilio, Jaume, Ruben i Juanma



Aquet Juanme com ballaba :)



Amb el Xes a mitja nit



Dj.Ferreras el dj més ben parit que hi ha (Alberto Tapia tu tambe tranquil xD)





El tecnic de llums tampoc i podria faltar eh!





El DJ. Ferran Benavent, que era el que punxaba ahir a la sala d'adalt



A la sala que hi ha a sobre de tot pujant unes escales tambe vaig anar a treure el cap quant em vaig anar a demanar un combinat i la sorpresa va ser que hi havia una noia de Dj, aqui teniu la proba. I jo a la mateixa sala aquesta que dic.





Amb el crack del Ferran, os enrecordeu d'ell? doncs tambe estaba a la Wai-Kiki, visca el barça tiu!!



Amb el Coll Junior!!! Quin artista aquet de CastellCity



Amb el Xes una miqueta més tard



Amb la Ari



El crack d'organya tambe voltaba per la Wai-kiki



Una mica de paranoia per acabar, aixo que estabem al WC fent cua i no sem ocurreix res més que intentar fer fotos tirant-les de cara al mirall, el resultat:





I aqui s'acaba el repertori de fotografies que vaig tirar durant la nit, ens veiem als pubs gent xD

1 comentari:

Fubu ha dit...

Gracies Yaki jejejeje, un fa el que pot :P

Aquest estiu ens veiem algun dia a la Wok eh!! ;)

Salut