dissabte, de maig 06, 2006

Una miqueta de tot

Aquesta setmana he vist tres pel·licules totalment diferents desde el seu punt de vista. La huella del silencio la nova pel·licula de Richard Gere que esta prou encertat en aquet drama, Declaradme culpable com actor principal i surt Vin Diesel que no esta pas malament amb el paper que te que interpretar i l'ultima es Tsosti sense cap actor més que reconegut s'ha guanyat el premi de la critica 5 sobre 5 i l'oscar a la millor pel·licula extrangera, si la podeu veure mireu-la ja que esta molt be.

La huella del silencio



Sinopsis:
Eliza Naumann lletreja paraules. Munts de paraules. Paraules complicades. Paraules molt llargues. I amb una desenvoltura i una intel·ligència que sorprenen a tots els quals estan a la seva al voltant. ALS seus professors, als seus companys d'estudis. Però especialment als quals la toquen més de prop: al seu pare, a la seva mare i al seu germà. La recién descoberta genialitat de Eliza va a canviar per a sempre les vides d'aquestes persones.

Declaradme culpable



Sinopsis:

Després d'anys d'investigació federal, el procés criminal més llarg de la història dels Estats Units va establir a la banqueta a 20 membres de la família Lucchese, coneguda per les seves connexions amb la màfia, acusats de 76 càrrecs. El Govern dels Estats Units s'havia proposat acabar amb una de les més importants famílies de mafiosos del país. Fins que un dels acusats va decidir fer l'impensable: defensar-se a si mateix. Giacomo "Jackie Dee" DiNorscio, membre de la tristament cèlebre família Lucchese, de la màfia de New Jersey, que es trobava complint una sentència de 30 anys, va ser temptat per la possibilitat d'escurçar la seva pena testificant contra molts dels seus millors amics. Indignat per la burocràcia del sistema legal, i negant-se a trair la seva "família", Jackie es va enfrontar al judici com a acusat i com a advocat.

Tsotsi



Sinopsis:
Tsotsi significa gangster i és simplement el sobrenom d'un noi de 19 anys d'un dels barris marginals de la capital sud-africana, Johannesburg. És un noi sense pardes, sense passat i sense desitjos de futur que lidera una petita banda formada per altres nois com ell. Una nit, un d'ells l'insisteix perquè expliqui alguna cosa del seu passat. Tsotsi s'enfureix, li copeja i marxa corrent fora del ghetto fins a l'altre costat de la ciutat.