divendres, d’octubre 07, 2005

El senyor Eskary

Quines nits hem pasat i pasarem per el MSN Eskary mamon eh!! això de estar a les tantes de la nit per internet i pensar que els altres dorment vols dir que es molt normal? xD Les sessions de musica, partides per internet o almenos o intentem de jugar al DOD o al mitic Counter-Strike com a classe que alli si que ens en sortim (go go go), les grans Xarrades de noies (Pubelles, fieres i alguna altra xD) ja se sap a la nit som pocs i els que som ens o pasem be. A classe ja saps molta santa paciencia amb tota la gent però vaya uns, salutacions a tots fieres, Totil!!! Grau!!! Ando!!! Otal!!! Abel!! Enrique!!! Esteban!!! i que no i falti l'Anton!!! ese rus jejeje.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola senyor fubuddp, doncs si, a mi que m’expliquin que faig escoltant una sessió teva de precalentament per demà divendres. O millor dit… per avui divendres! Bon dia! Son les 2.30 del mati! Estem malalts, podríem dir que la nostra necessitat diària es la de omplir aquestes hores lliures d’avorriment en baixar informació* d’internet i menjar una bona tapa de bits, no seria millor que ens posesim un maraton de “perdidos” fins que ens quedem ben fregits al sofà? Be doncs... allà vaig... Fins demà senyor fubu!
Esperem que els nostres companys de sofriment diari demà es portin millor o dintre de poc tots a la planta de psiquiatria.

Fubu ha dit...

Bones, moltes gracies per ser la primera persona que entra i opina en aquet blog personal que espero que creixi dia darrere dia :)
PD: I love Perdidos jeje

eskary ha dit...

Mira que be, això com que ja comença a semblar un xat hem registro. Aquí de poc això serra el punt de trobada avans de surti a l'esbarjo de sota casa teva el famós estolador.

Fubu ha dit...

Jajajaja vaya vaya tu tranquil que un reportatge del Ghettho no i faltara en aquesta pagina :P
Moltes gracies per registrarte crack!