dimecres, d’octubre 19, 2005

Entrevista a la Cristina de Montgat

La cristina es una altra de les meves amigues d'aquetes que es coneixen per la nit (gracies Guti) ja fa temps que ens coneixem de vista pero fins aquet any pasat no vam començar a tindre relacio d'amistat, sopars, festa major, divendres nits, caps de setmana, dies de cada dia i amb les tajes incluides, percert molt bona la foto ja o demostra tot a nascut amb la champions a la ma jeje per cert es una gran noia que no te desperdici de coneixer-la, llastima que visqui tan lluny, una forta abraçada Cristina, aqui os deixo l'entrevista:

La Seu o Montgat?
Home Montgat es on e nascut i on tinc gent a qi estimu molt pero la seu es un lloc on puc allunyarme dels problemes i envoltarme de molt bona gent i q stimo moltissim.

Color preferit?
Vermell i negre

Una canço?
Wherever you will go(Calling),Only a woman’s heart(eleanor mcevoy)...

Que en penses de la Festa Major de la Seu?
Que son uns dies genials per pasar-ho be am gent de puta mare.

Un record?
Tots els moments de felicitat viscuts son records que gaurdo.

Un lloc?
La platja de Montgat, racons insospitats de bcn i per suposat la Seu.

Si vols saludar algu ja saps pots fer-ho:

Saludar?mm...si començu no acabaria hi ha tanta gent a la q li enviaria un peto special!Pero sobretot als q tinc mes lluny com els de la seu com:tu,guti,sol,sandra,vili,sys...Un q sta perdut x Galicia. Pero en general a tota la gent q menvolteu i que feu q cada dia tingui ganes de viure nous moments am vosaltres! Merci!!