divendres, d’octubre 07, 2005

Una tarda diferent

Doncs aquesta tarde no ha començat millor perque no a pogut ja que de 4 hores que tenia de classe al final nomes han sigut 2 horetes que han pasat rapid amb el nostre profesor "Joel" arrai que te paciencia aquet profesor despres de lo que a pasat a la nostra classe que no vull comentar per no aixecar de nou el tema, bravo "Joel". Al acabar la classe he anat a casa 5 minuts amb l'Eskary a comprobar la connexio de XintCAT que ultimament em fa una mica el tonto i ell a dit que tot estaba be... a ver com anira d'aqui endavant. Tot just 5 minuts despres hem anat amb el "BX" o sigui el seu cotxe cap a Arsèguel a una casa d'un seu amic a donar menjar als gossos, vaya fieres sobretot el mes petit que no creia jejeje despres tambe als caballs i al ase que te aquet bon home, al marxar d'alla hem rascat una mica el cotxe de sota pero no res d'important jajaja tot controlat com diria l'Eskary, ens hem disposat a tornar cap a la Seu que avui al passeig estaba una mica enmerdat parlant clar ja que dema i fan no se de d'un Rally de cotxes antics ja veurem que es aixo ja que es la 1era edició. Despres hem anat a veure la Neus que ja a pasat per aqui al mitgdia i ja hem vist que aquella feina que fe esta molt be perque aixo de fumar i parlar i jugar a jocs es distret eh Neus!! al acabar de la Neus hem anat cap al Tisar on he preguntat algunes cosetes sobre algun que altre producte que hem te que arribar d'informatica. A la tarde no podia faltar una visita Al CoAliment que hem anat a comprar merenar i hem esperat davant de l'Institut a que vingues el Culbert, alli hem deixat l'Eskary que ja ha marxat a fer les seves coses, nosaltres hem anat cap a fer uns encarrecs ja que dema la "Penya Panda" fem una Costellada a Cal Cubano casa Pairal de tota la vida (de la meva family) aixo ja us o explicare dema quant ja estigui feta la cosa pero pot prometre molt ja que tenim la nevera plena de beure... jejeje sortirem vius d'aqueta experiencia que es pot repetir cada any?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

M'he tornat asidua de la teva ueB personal eee xDDDD si toni i lo millor és q em paguen x fer allò jajaja KiRBy r00l'Z!!! uenu un petonet i k pasis un bon finde...
viva spain!! diiiiiic bona nit maku XDDD
->leuS<-

eskary ha dit...

Si si una tarda diferent, en fi, esperem que aquesta nit tambe sigui diferent, per desgracia no esn veurem, ja que, pujare andorra, espero que quan arrivi a casa ja hagis pasat el parte.
Bona nit de marxa company!

Fubu ha dit...

Thanks a tots 2 vaya parell neus la skineta ataca de new xDD i el super eskary que paseu un bon finde els 2 ;) Salut